Aankoop

Maatwerk, daar gaat het om bij de aankoop van een horecabedrijf. Of u nu als eenmansbedrijf een sfeervolle locatie zoekt voor een kleine bistro in hartje Amsterdam, of u zoekt als grote horecaondernemer een cascoruimte van zeshonderd vierkante meter voor een Grand Café, het vergt tijd, aandacht én een goed netwerk om die locatie te vinden die past bij uw wensen. Die tijd en aandacht neem ik graag voor u.

Er komt veel kijken bij de aankoop van een geschikte horeca-exploitatie. Zoals het zoeken naar een geschikt horecapand, contact leggen met de verkoper, het controleren van alle benodigde vergunningen, het onderhandelen over de aankoopprijs en het onderhandelen met de eigenaar van het pand. Dat werk neem ik u graag uit handen. Het helpt daarbij dat ik de markt goed ken en dat ik beschik over een uitgebreid netwerk in de horecabranche.

Ook de aankoop van onroerend goed, als belegging of met een horeca-exploitatie, verzorg ik graag voor u. Doordat ik de markt goed ken, heb ik zicht op welke panden vrijkomen, en kan ik snel en trefzeker handelen.