Advies en begeleiding

Ik verzorg voor u niet alleen het gehele traject van koop of verkoop, u kunt me ook inschakelen om delen van het aan- of verkoopproces soepel te laten verlopen. Stel dat u overweegt om uw restaurant of hotel in de verkoop te zetten, maar dat u eerst wilt weten wat uw bedrijf volgens de huidige marktwaarde zou opleveren. Dat kan ik voor u uitzoeken. Tevens denk ik graag met u mee over wat u kunt doen om de kans op een succesvolle verkoop te vergroten. Ik kom dan bij u langs en neem samen met u de staat van uw horecabedrijf op. Is alle keukenapparatuur up-to-date, is het verstandig om enig schilderwerk te verrichten, moeten er misschien zaken worden opgeknapt?

U kunt me ook benaderen voor het opstellen van een huur- of koopcontract, ook als het traject van aan- of verkoop verder al helemaal is afgerond. De expertise die ik hierin heb opgebouwd, stel ik u graag ter beschikking.